1e week
Door: evelienenbrad
Blijf op de hoogte en volg Evelien
11 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam
Onze eerste week is al achter de rug. We zijn al erg gewend, dus we vermaken ons goed. Gelukkig waren we vanaf de eerste dag al gewend en hebben we het al erg naar ons zin!
We zijn weer een paar keer naar Mambo beach geweest en we hebben daar lekker geluierd. Op dinsdag avond zijn we ook naar mambo gegaan, want iedere dinsdag is het filmavond. Dan staan er op het strand allemaal strandstoelen met een groot scherm. Echt een leuke sfeer. Wij zijn daar lekker aan de bar gaan zitten en hebben zo ook gekeken.
Woensdag zijn we naar Jan Thiel gegaan. (Ook een strand) Dit was ook net zo makkelijk met zo'n busje te doen. Alle ramen stonden open en er waaide een blaadje uit het raam. Ik denk een erg belangrijk papiertje, want hij draaide om en stapte uit om het te gaan zoeken haha uiteindelijk heeft hij het niet gevonden. Eenmaal aangekomen op Jan Thiel hebben we ons handdoekje uitgespreid onder een boom, want het leek ons beter om een dagje in de schaduw te liggen. Er vlogen ook hele mooie vogeltjes boven ons en dat vond ik er leuk, totdat er een op mijn arm had gescheten. Haha ik weer. Verder was Jan Thiel ook leuk. Daar was de Zanzibar en nog een restaurant. We vinden Mambo Beach wel leuker, dus daar zullen vaker heen gaan. Toen we terug wilde naar het appartement kwam er maar geen busje. We hebben echt super lang staan wachten en ik denk dat dat busje niet meer kwam, omdat hij nog steeds dat papiertje aan het zoeken was ofzo..
Maar goed, toen kwam er een grote bus en zijn we daar maar ingestapt. Dat is zelfs nog goedkoper, maar die zet ons niet voor de deur af. Goed, een stukje lopen is ook niet erg.
Ook zijn we nog een dagje naar Willemstad gegaan. Dit keer kon ik wel lopen, want ik had mijn allstars aangedaan, maar die stonden echt niet bij mijn jurkje haha. We hebben een beetje gewinkeld, op terrasjes gezeten en heel erg lekker gegeten. We zaten ergens in een chique restaurant boven het water. We zouden hier de zonsondergang kunnen zien, maar er stond een cruiseschip voor. Wij hebben wel echt genoten.
We hebben ook een paar daagjes gewoon helemaal niks gedaan, dat was eigelijk ook wel eens lekker. We hebben ook nog 4 maanden om alles te ontdekken.
Ik had de mensen wel wat vriendelijker verwacht eigelijk. Ze zijn niet erg onvriendeljk ofzo, maar je mag blij zijn als ze wat terugzeggen tegen je. Verder bevalt mij hun mentaliteit wel. Niks is gehaast en alles moet op zijn gemak.
Vandaag gaan we waarschijnlijk naar Mambo beach en wat ons morgen brengt, zien we morgen weer.
Groetjes Brad en Evelien
P.s. Omdat niet iedereen facebook heeft heb ik de foto's ook heb deze site gezet: http://www.mijnalbum.nl/Album=MLTRGGH8
Je moet de site wel kopieren, anders doet hij het niet.
11 Februari 2011 - 16:25
Miem:
Hej Brad & Evelien, Leuk om te lezen dat het goed gaat! hier gaat alles gewoon door dus geniet er maar echt van Chan Hai! Miem
11 Februari 2011 - 22:54
Martin:
Prima dat jullie je al een beetje thuis voelen want de tijd gaat hard. Nog maar 111 dagen!! Wat is het verschil tussen lekker luieren en helemaal niets doen?
Bij de volgende fotoserie verwachten we actiefoto's. Groeten van Oma en Martin. -
14 Februari 2011 - 17:53
Linda:
Heee,
Jaa das mooi om te lezen dat het zo leuk is! Hier is het nog maar koud en regenachtig... dus ik ben wel echt jaloers dat ik niet mee ben gegaan in je koffer..
Veel plezier nog, en we sprekeee!
xx je liefste zus :) -
14 Februari 2011 - 17:56
Miranda:
Hoi Brad en Evelien,
Zo te lezen vermaken jullie je wel! geniet ervan want hier regent het momenteel :S Leuk om jullie verhalen zo te lezen en de foto's zien er schitterend uit! Have fun
X Miranda