Eerste paar dagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Evelien Mansvelt - WaarBenJij.nu Eerste paar dagen - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Evelien Mansvelt - WaarBenJij.nu

Eerste paar dagen

Door: evelienenbrad

Blijf op de hoogte en volg Evelien

05 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam

Bon bini!

Het avontuur is dan eindelijk begonnen! We moesten 's morgens om half 5 aanrijden richting Schiphol. Na onze leuke afscheidsfeestjes waren we klaar om te vertrekken! Onze vlucht was erg goed verlopen.. we hebben ons niet verveeld, want we hadden een soort computertje waar we films op konden kijken. 11 en een half uur verder zijn we op vliegveld Hato geland. Ik hoopte zo dat mijn koffer heel was aangekomen, want heel mijn hebben en houwen zit daarin. Maar voordat we konden kijken, moesten we eerst door de immigratiedienst. Ik denk dat ze ons wilden laten wennen aan hun mentaliteit, want het duurde erg lang! Onze koffers waren gelukkig zonder problemen aangekomen, dus we konden op naar het appartement. De eigenaar van het appartement kwam ons halen en nam ons mee naar het appartement. Maar daarvoor moesten we eerst door een tuin. Ik dacht: Waar zijn we nou belandt? De tuin zag er erg rommelig uit, maar nu vind ik het eigelijk wel leuk zo'n Curacaose tuin. Ons appartment ziet er ook erg goed uit.

Er zit een hele grote supermarkt schuin tegenover ons appartement, dus we zijn gisteren meteen de grote boodschappen gaan doen. Daarna wilde we graag naar Mambo beach gaan, maar we wisten niet goed hoe we daarheen moesten lopen. We vroegen dit even aan de huisbazin en ze bood aan om ons even te brengen.
Mambo beach was heel leuk. Het was daar lekker levendig, maar niet te druk. Er zijn allemaal loungeplekken en we hebben daar lekker de hele dag gechilld en gezond.
We zijn daarna terug gelopen. Opzich wel ver, maar het is wel te doen. 'S avonds wilde we naar Willemstad gaan om daar een hapje te eten, maar het was nog niet zo simpel om daar te komen. Wij wilden met een busje gaan, maar we wisten niet waar die kwamen. Uiteindelijk hebben we dat gevonden, dus nu zal het wel makkelijk gaan. Het is niet ver lopen, en het kost maar ongeveer 1 euro per rit. Ze gaan naar Mambo beach en Willemstad. Eigelijk was dit wel leuk, want er stapten allemaal lokale bevolking in. In Willemstad hebben we lekker gegeten, maar omdat ik zo slim was om mijn pumps aan te trekken konden we daarna geen rondje meer lopen. Dit komt nog wel een keer.

Vandaag hebben we (Brad) de eerste hagedis al gevangen. Ik zat op de wc en ik schrok me rot van dat beestje! Haha gelukkig durfde Brad hem wel weg te halen.
Er zitten veel hagedissen en in ons appartement ook heel veel muggen. We zijn allebei al levend opgegeten. We hebben veel muggenspul gekocht en een citronellakaars.

Dit was het wel zo'n beetje over onze eerste paar dagen.. Volgende week ofzo zetten we er wel weer een berichtje op.

Groetje Brad en Evelien

P.s. voor foto's kijk op Brad's facebook: http://www.facebook.com/album.php?id=826329147&aid=362263

• 05 Februari 2011 - 17:34

Yvonne V B:

Heee mensen van het goeie leven,
    fijn dat jullie goed zijn aangekomen met je hele hebben en houden!
    Geniet maar lekker van de zon (jaloers!!) En tot het volgende berichtje! Enjoy! xxxxx

• 06 Februari 2011 - 11:36

Harry En Yvonne:

Hoi Brad en Evelien,

Het is hardstikke leuk om jullie zo te kunnen volgen. Het verhaaltje en de foto's zijn erg leuk. We krijgen er nu steeds meer zin in om langs te komen.
    En ik hoop dat de muggen tegen die tijd weg zijn.
    Geniet maar lekker en wij kijken uit naar het volgende verhaaltje.

• 07 Februari 2011 - 12:23

Inge Louwers:

Heey Evelien en Brad!

Gelukkig dat jullie goed aangekomen zijn! Sjonge jonge.. ik wil ook naar zo´n strand.. Ik ben ook jaloers!:D Die ziet er echt goed uit!
    Leuk appartementje! Heel veel plezier daar!

Xxx

• 26 Februari 2011 - 11:33

Jen:

Leuk om jullie zo te kunnen volgen. Als ik de foto's zie, kan ik eigenlijk niet meer wachten tot het hier ook zomer wordt.
    Heel veel plezier op Curacao.
    groetjes van ons allemaal uit Maarheeze.